vineri, 31 octombrie 2008

Cu totii pentru Pana ...



E greu sa gasesti in ziua de azi pe cineva care sa iti apere interesele indiferent de consecinte sa puna pasiune intr-un timp scurt si desi nu e nascut in Suceava totusi face mai multe pentru oras decat multi altii..
De aceea am ales sa facem o campanie poate pentru singurul om care mai ajuta si se mai zbate pentru fotbalul Sucevean.
Marian Pana merita sa aiba parte de sustinerea tuturor sucevenilor pentru ca spre deosebire de altii vrea sa faca performanta si sa duca orasul din noi in prima liga.
Prin aceasta campanie vrem sa elucidam anumite mistere din fotbalul sucevean si de aceea speram ca voi cititorii acestui blog sa va alaturati telului nostru de a tine calitatea la Suceava, de a face tot posibilul sa nu ne fie calcata inca odata mandria in picioare..

Un comentariu:

BOGDY spunea...

în loc să-i apărăm pe Pană şi Cristescu pe orice căi şi să-i considerăm bunuri de patrimoniu, o fi oare mai corect să-i lovim şi noi numai fiindcă Pinalti e, ptiu!, mare sculă de partid? Am şi soluţia finală: retragerea echipei din campionat şi stabilirea unei strategii, astfel încât să revină în Divizia B în 2012, an electoral, deci numai bun pentru promovări! multumiri lui Doru Popovici